2 mai 2015

Uleiul de rodie – un ulei esential deosebit

Vechile scripturi si artefacte din multe culturi au confirmat proprietatile nutritionale si medicinale ale uleiului de rodie. Pe langa faptul ca este un fruct delicios, rodiile sunt fibroase, bogate in vitamina C si B 5, potasiu si alte minerale si nutrienti care ajuta la mentinerea unui corp sanatos. Beneficiile asupra sanatatii, ale acestui fruct, care au ajutat la vindecarea bolilor cum ar fi cancerul, tensiunea arteriala si probleme ale pielii sunt adeseori atribuite antioxidantilor si acidului punicic care se gaseste in uleiul de rodie care se obtine din semintele acestui fruct. Acest ulei esential extras din seminte are beneficii ample asupra sanatatii si frumusetii.


Compusii chimici prezenti in uleiul de rodie ajuta la reglarea colesterolului, in special al nivelului acestuia in sange si eliminarea grasimilor, prevenind astfel aparitia atacurilor de cord, presiunii arteriale ridicate, arterosclerozei si a altor boli cardiovasculare. Deteriorarea AND-ului, poate cauza intreruperi in ciclul regenerarii celulelor si prin aceasta pot sa apara cresteri ale celulelor canceroase. Antioxidantii prezenti in uleiul de rodie au abilitatea de a pastra celulele ferite de aceste probleme si de aceea sunt foarte benefici in tratamentul si prevenirea cancerului de san, cancerului de colon, cancerului de prostata, leucemiei si a altor tumori.

Rodie


Flavenoizii prezenti in acest produs naturist ajuta la reducerea colesterolului, prin urmare se reduce acumularea celulelor grase si rezulta eliminarea surplusului de grasimi din organism si pierderea in greutate. Acizii grasi cum sunt cel punicic ajuta la protejarea corpului impotriva inflamatiilor, usureaza durerile musculare si reduc inflamatiile in organism.

Uleiul de rodie bun pentru orice


De asemenea, acest ulei datorita substantelor pe care le contine este de mare ajutor in tratarea si evitarea dezechilibrelor hormonale iar vitamina B, vitamina C si continutul de minerale din acest produs homeopatic ajuta la dezvoltarea si intarirea sistemului imunitar al organismului.

Ulei de Rodie


Oxidantii naturali prezenti in uleiul de rodie ajuta la protejarea pielii impotriva actiunii radicalilor liberi, ajuta la reglarea productiei de colagen si ajuta la tratamentul dezechilibrelor hormonale care, in consecinta, ajuta la tratamentul si prevenirea acneei cu efect de hidratare si revitalizare a pielii, facand-o sa arate fina, moale si fara cusur.


De asemenea, acest ulei ajuta la tratarea problemelor pielii cum ar fi eczemele, psoriazisul sau arsurilor cauzate de soare. Are calitati de vindecare perfecte, fiind de un real folos la repararea ranilor, taieturilor, lasand pielea fara cicatrice sau alte semne. Acidul punicic din acest ulei de rodie ajuta la cresterea productiei si reduce distrugerea fibrelor de colagen, prin urmare prevenind aparitia ridurilor si a altor semne ale imbatranirii pielii. Antioxidantii cum este vitamina C maresc elasticitatea pielii, imbunatatesc tonusul acesteia, inclusiv nivelul pH, pentru a creea o piele tanara si sanatoasa. Pentru a va mentine mereu tanara si frumoasa, trebuie sa incercati acest produs naturist disponibil in magazinul http://cosmetice-bio.net/produs/ulei-de-rodie. Este cea mai buna metoda de a lupta impotriva batranetii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu