2 mai 2015

Uleiul de zmeura – un miracol pentru sanatate

Bogat in vitamine, antioxidanti si fibre, uleiul de zmeura are foarte multe beneficii asupra sanatatii. Zmeura are o concentratie ridicata de acid elagic, o componenta care previne cancerul oprind cresterea celulelor canceroase si eliminand progresul unor anumite tipuri  de cancer.


Uleiul de zmeura are un anumit factor de protectie solara. Mai mult, acesta ajuta la pierderea greutatii si are grija de pielea dumneavoastra atunci cand imbatraniti. Pentru a va imbunatati sistemul imunitar, acest fruct de padure are grija de sanatatea generala a dumneavoastra. Aceste fructe de padure sunt foarte usor de inclus in dieta dumneavoastra. Fie le includeti in unele retete, le mancati crude sau le folositi sub forma de ulei de zmeura.

Zmeura


Gustul acestui fruct este dulce si foarte aromat. Acestea aproape ca se topesc in gura datorita compozitiei foarte moale. Acestea contin cantitati de luat in seama de antioxidanti care sunt asociati cu protectia optima a sanatatii. Acest ulei de zmeura are de asemenea si o proportie suficienta de fibra. De asemenea, este o excelenta sursa de vitamina C si magneziu. Mai poate contine vitamine B, acid folic, cupru si fier. Are cea mai mare concentratie de antioxidant din toate fructele. Acest lucru se datoreaza unei mari concentratii de acid elagic si salicilic. Datorita acestor proprietati este considerat unul din cele mai bune tratamente naturiste pentru cancer.

Ulei de zmeura


Uleiul de zmeura ajuta la pierderea greutatii. Acesta ajuta la incetinirea procesului digestiv astfel incat va veti simti satul o perioada mai indelungata. Urma de magneziu mineral va mentine rata metabolica la un nivel ridicat si grasimile se ard mai repede. Daca doriti sa incercati o metoda delicioasa si eficienta pentru a slabi, uleiul de zmeura poate fi solutia naturala optima.

De asemenea, acesta reduce ridurile. Poate fi folost ca o masca naturala pentru fata. Protejeaza pielea impotriva razelor soarelui. Antioxidantii proveniti din vitamina C reduc in mod eficient urmele lasate de varsta si de decolorare. Prin umplerea ridurilor de dimensiuni mici, uleiul de zmeura poate ajuta la restaurarea aspectului de tinerete al fetei.


In prevenirea infectiilor si cancerului sunt antioxidanti excelenti. Acestia opresc daunele nedorite asupra membranelor celulelor prin neutralizarea radicalilor liberi. Aceste molecule sunt responsabile pentru proprietatile antioxidante unice ale uleiului de zmeura. Opresc de asemenea cresterea unor anumite bacterii si ciuperci in organism. Aceste ciuperci duc de multe ori la diferite infectii vaginale si uneori pot avea efecte foarte grave. Mai mult decat atat, studiile recente in acest domeniu au demonstrat ca uleiul de zmeura are anumite proprietati care feresc organismul de cancer. Aceste studii au fost facute pe animale si au concluzionat faptul ca aceste celule au potentialul de a obstructiona proliferarea celulelor si a dezvoltarii tumorii in diferite parti ale corpului, inclusiv in colon, rinichi, plamani sau alte zone. Puteti cumpara acest ulei de pe acest magazin online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu